marți, 21 aprilie 2009

Dumnezeu ne iubeste!!!

Mi-am zis ca nu am sa public mai mult de un articol care sa faca referire la problema mea legata de Divinitate!
Dar nu ma pot abtine! Si poate nici voi nu v-ati abtine daca ati fi vazut ce am vazut eu!
In marea si sfanta noapte de inviere (care chiar nu inteleg de ce trebuie sa se schimbe de la an la an) am lucrat... Si am alergat impreuna cu prietenii si totodata colegii mei de serviciu dupa nea` marinaru, ca deh` e presedinte acum si tre` sa faca cateva bai de multime. Vorba aia... E an electoral si tre` sa mai coboram si printre "taranii de jos" pebtru a le aminti cu cine sa voteze.
Ma rog.. Despre asta voi vorbi in alt ariticol...
Dupa ce am alergat dupa don` presedinte cam jumate de noapte, pe la trei si jumatate dimineata Paul ma aduce acasa. Intru linistit in scara blocului, urc pana la etajul patru (ar trebui sa se dea o lege prin care sa se inchirieze apartamente pana la et 2 maxim, asta in cazul in care blocul nu este prevazut cu lift) pun mana pe clanta si aud telefonul de serviciu. In speranta ca paul a uitat ceva la mine raspund. Eh nu a uitat nimic la mine. In schimb mi-a zis sa iau un taxi si sa plec urgent intr-un loc din Suceava pentru ca a avut loc un accident. Ajung la un taxi, ii spun soferului unde sa ma duca cat de urgent posibil. Bineinteles ca se aplica legea nescrisa si prin toate semafoarele pe rosu! Ajung intr-un final la locul accidentului si incep sa fac instinctiv totul fara a-mi da seama de ceea ce se intampla, de cat e ora si mai ales de ce noapte e.
Bineinteles ca dupa ce terminan totul la locul accidentului, plecam la spital pentru a afla starea victimei. A trebuit sa asteptam in jur de o ora pentru raspuns. Pana sa primim raspunsul am reusit sa prin o ambulanta cu girofarele aprinse. Ave-am nevoie pentru stire. In ambulanta era un barbat inconstient la prima vedere. Din pacate acesta era decedat. Se pare ca fusese lovit de mia multe ori cu o bata ceea ce i-a provocat moartea. Abia atunci mi-am dat seama ca e Invierea! Si am inceput sa ma intreb cat de mult ne iubeste D-zeu daca si in noaptea de inviere cineva moare intr-un mod cumplit... Nu am avut timp sa meditez prea mult la problema mea pentru ca a iesit doctorul si ne-a declarat ca victima accidentului, o femeie de 80 de ani, a decedat.
Paradoxal, saraca femeia mergea cu cosul la sfintit si a fost luata de pe trecerea de pietoni de un idiot care nu nuamai ca avea viteza (pentru ca femeia a zburat undeva la 7 metri) dar nici nu vedea cu ochiul stang. Spre ghinionul femeii aceasta se angajase in trecere de pe partea stanga si traversase 2 benzi. Daca soferul s-ar fi asigurat si ar fi fost atent la semnele si marcajele de circulatie, aceasta ar fi trait si acum. Dar nu! Dumnezeu a vrut sa o ia in noaptea de inviere!
Inca ma intreb cum, de ce? Dar am sa primesc un raspuns?
Logic ca nu!
Ah ma scuzati! cred ca stiu raspunsul! "Caile Domnului sunt intortocheate"!
Spun bine preotii cand spun sa fim cu frica de Dumnezeu! Pentru ca daca e acolo, nu are prea multa mila pentru creatiile lui!...

Un comentariu:

  1. Nu te supara unde-i vina lu` Dumnezeu?...eu as zice ca e vina soferului...nu din cauza Lui nu era atent soferu sau conducea cu viteza?.Haide sa nu mai incercam se dam vina pe Dumnezeu pt toate lucrurile...mai tot ce se intampla e din vina noastra.

    RăspundețiȘtergere