miercuri, 23 septembrie 2009

Prostie, droguri, economie şi prostituţie...


Oamenii aşa zişi obişnuiţi se intreabă de ce ţara lu` peşte (mă scuzaţi, e a marinarului) o duce aşa de rău.
Pe cât de simplă e acestă întrebare pe atât de simplu e raspunsul!
Trăim în singura ţară (cel puţin din Europa) care încă mai face reclamă crizei financiare. Şi când zic reclamă, mă refer atât la reclama comercială (de ex. "preţuri de criză", "criza e la ea acasă" etc.) cât şi la reclama politică (Romania este în criză, Guvernul nu face nimic în privinţa crizei, etc, etc).
Trăim într-o tară condusă de aşa zişi politicieni care nu sunt în stare sa ţină un discurs liber! Dacă nu au o hârtie în fată nu ştiu ce sa spună! Şi nu e destul faptul că nu ştiu să vorbească liber, dar pe acea hârtie se află un discurs care ne aduce aminte de discursurile lu` răposatu`.
Dar.... noroc de don` căpitan, ma scuzaţi am vrut sa spun domul preşedinte, care a găsit soluţia pentru Romania! Legalizăm prostituţia şi consumul de droguri uşoare, şi economia României va creşte considerabil (la fel şi bolile cu S) şi gata, ieşim din criză. În Suceava urmează sa fie o campanie susţinută de către păduraru, of.. tot încurc termenii, am vrut să zic preşedintele Consiliului Judeţean, campanie denumită "Produs în Bucovina". Şi îmi pun întrebarea următoare... Va fi şi un stand cu droguri uşoare şi 2 fete, stand pe care să scrie "100% natural! prdus in Bucovina!"? Rămâne de văzut...
Ce să zic...? Poate am să candidez şi eu la preşedenţia tării şi sloganul meu electoral va fi "Să te droghezi bine!"

4 comentarii:

  1. la fel ca si celelalte mascarade(Craciun in Bucovina,Paste in Bucovina),,Produs in Bucovina''este rezultatu unei campanii de manipulare a prostimii prin cheltuirea draconic de aiura a unor fonduri asa zise euoropene...si...app. lucian...Romania nu e in criza din 2009 ci din totdeauna.....din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  2. @go4nightwish:
    DRACÓNIC, -Ă, draconici, -ce, adj. (Despre legi, dispoziţii etc.) Care este foarte aspru, de o severitate excesivă. – Din germ. drakonisch.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frate, n-am treabă cu Suceava, da găsesc eu să-mi pun o viză de flotant şi vin să te votez. Până atunci poate-mi schimb şi buletinul, că umblu cu el expirat de-o săptămână.

    @Sanda: te-ai molipsit de lipsa mea de amabilitate :D. Ce-mi creşte inima când îmi văd învăţăceii progresând :D. Cât vaca se făcu, nu alta! ;)

    RăspundețiȘtergere