vineri, 11 septembrie 2009

"Caut limbist profesionist"



Presupun ca m-auzi acum
Ai un post de conducere bine platit si esti praf ?

Ai interese personale si tragi din banii publici?

Te pupa lumea-n c*r ca ai bani si esti un taran cu patru clase?
Primesti bani ca sa difuzezi muzica de proasta calitate?
Ai supt p**a ca sa scoti album?
Iti lingi in c*r seful ca sa-ajungi un sef mai mic?

Date-n gatu m**ii!
"Parazitii - playback"


Poate ca prima intrebare e de ce am inceput asa acest post.
Raspunsul e simplu... Am participat astazi la o sedinta si ca prin minune am avut o revelatie...
Si minunata mea revelatie a fost declansata de cuvintele "domnule presedinte... in cinci minute se aseaza o scama pe umarul stang, stati sa o iau... domnule presedinte, deopartativa putin picioarele ca vreau sa va dau o limba doua in fundulet.... domnule presedinte va place cum va gadil la oua? " Nu am nici cea mai vaga idee ce spunea omul ala dar asa imi traducea mie creierul. Si nu imi vine sa cred ca o persoana in varsta de 40 - 50 de ani poate sa pupe in c*r la cel mai evident si totodata gretos mod.
Ce dracu oameni? Nu merge nimic daca nu iti indesi limba in funduletul mare a sefului?
Daca nu dai limbi pana iti vine acru crezi ca ai sa fii dat afara?
SI CE????? Unde e problema? Ti-ai propus sa iesi la pensie de la locul de munk la care esti acum? Ai senzatia ca nu se mai gaseste nimic de munca? ALOOOO!!! Cine nu vrea nu munceste!
Patetic... Realmente patetic! Traim intr-o tara de pupincuristi profesionisti. De ce nu se face si o facultate? Imaginativa ce reclama ar avea! "Vrei sa ajungi un om de succes in cel mai scurt timp? Inscrie-te acum la Facultatea de pupincuristi profesionisti. Nu uita! un viitor bun inseamna o limba-n c*r"
Avem o tara patetica si asta pentru ca noi o facem asa...
Daca faci parte din randul celor care stiu sa pupe in dorsal ar fi indicat sa fugi pana la sef ca s-ar putea sa fie uscat,... daca nu faci parte dintre acei idioti lasa-ti si tu cateva cuvinte...

4 comentarii:

  1. frate,Romania prin definitie e o tara de pupincuristi......n-ai ce face...

    RăspundețiȘtergere
  2. ...si uite asa ajungem sa fim reprezentati peste tot de oameni din astia, da am putea face ceva sa nu fim ca ei si sa nu ne punem speranta in "fundul" lor ca doar asa ne-ar merge mai bine, decat ne lasam condusi de ei mai bine le dam un "sut in fund" si sa mergem noi mai departe...

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi uite de-aia îmi place mie aşa de mult prăvălia mea: şefii sunt departe, la Bucureşti, dacă nu-mi trimit cărţile comandate fac scandal, am libertate şi nu tre să pup în cur pe nimeni, pentru că ştiu că n-au ce să-mi facă. Iar de limba mea ascuţită nu prea au cum să scape.

    Da chiar aşa, nu cred că şi-ar dori cineva un pupincurist cu limbă ascuţită, nu? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevaru pur.........astai romania ca v-am captat atentia....

    RăspundețiȘtergere