marți, 27 octombrie 2009

Zambeste


E toamna tarzie
Totul e cenusiu
Soarele intarzie
Si totul e pustiu
*
Oamenii, ca vremea
Inchisi si mohorati
Isi pierd increderea
Si se misca abatuti
*
De ce nu zambiti?
Oare voi nu stiti?
Ca un zambet, va face fericiti
Asa ca.., va rog!... Zambiti!...

11 comentarii:

  1. Eu zambesc,is zambicioasa de fel...:))
    Ai o leapsa la mine...postata ieri...:))

    RăspundețiȘtergere
  2. subcriu la cele zice de Dyanna..voiam sa spun acelasi lucru :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu subscriu chiar deloc la cele zise de Dyanna ... dimpotriva !!! Versuri stangace, aproape agramate, seci si reci. Si totusi ... ma fac sa zambesc ...doar ca a paguba...!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ anonim: as aprecia foarte mult daca ai semna cu numele tau... imi place sa stiu numele celor care imi viziteaza blogul...

    RăspundețiȘtergere
  5. Zambeste ... maine poate fii mai rau :)
    Imi place poezia, frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Crezi ca e asa de important numele meu? ... ma poate chema oricum, tu tot nu m-ai cunoaste. Uneori, un anonim poate avea mai multa dreptate decat ar putea unii crede. Dar, daca chiar vrei, imi poti zice Costel Anonim, schimba asta ceva? Nu cred. Sper sa nu fii unul dintre aceia pe care criticile ii deranjeaza, asta ar demonstra ca meriti sa fi criticat. Oricum, te rog permite-mi sa mai scriu aici, poate intr-o buna zi am sa te si laud. Semnat
    C. Anonim

    RăspundețiȘtergere
  7. @Costel Anonim.... nu ma deranjeaza deloc criticele si chiar le apreciez... daca toata lumea m-ar aprecia ar fi ceva putred la mijloc... si nu trebuie sa imi ceri mie permisiunea de a mai scrie! Fa-o de oricate ori vrei! Nu pot decat sa iti multumesc ca imi vizitezi blogul si ca ai ceva de spus!

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti multumesc si eu pt. "primire"! Si sa-ti spun ceva, Lucian: si critica e un fel de apreciere, ba uneori, pt. ca poarta in ea mai multa sinceritate decat lauda, e mai adevarata. Asa as vrea sa ma "citesti"... Spor la toate cate vrei sa le faci!!!

    RăspundețiȘtergere