joi, 30 iulie 2009

Intreaba publicul...


Ajungem la un punct in viata noastra in care simtim ca nu mai inaintam deloc si mergem din rau in mai rau... Din pacate, nu este un sentiment eronat... chiar asa este... Cu totii am avut asemenea perioade, sau, ma rog, daca nu le-am avut vor veni sigur (nu sunt pesimist! sunt doar realist). Eh, si cand ajungem la acel punct nu stim ce sa facem pentru a iesi. Nimeni nu raspunde la telefon, daca e sa raspunda cineva ni se spune cu parere de rau "imi pare rau, dar si eu o duc tare rau in perioada asta" si tot asa. Api ajungem in punctul in care simtit ca innebunim. Nu mai stim ce sa facem, pe unde sa mergem nu mai stim nici macar cum ne cheama char daca ne avem buletinul in fata.
Cum iesim dintr-o asemenea situatie? Nu am nici cea mai vaga idee! Dar absolut tot timpul ceva se intampla si apare "zana maseluta" care ne scoate din groapa in care am intrat.
Nu ma credeti?
Atunci intrebati publicul!...

4 comentarii:

  1. Mda, intr-un fel ai dreptate. Dar si raul asta tre' sa ajute totusi la ceva, nu? Eu asa gandesc. Tot raul spre bine...intr-un final!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Alina. nu te contrazic. chiar si raul are un rol foarte important in viata noastra. pentru ca daca nu am avea momente dificile in viata nu am sti cand sa ne bucuram de cele fericite!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru mine aceste momente sunt cele in care te descoperi pe tine si iti depasesti limitele. Atunci cand nu e nimeni in jur sa te ajute, incepi sa te ajuti singur. Si descoperi ca poti mult mai multe decat ai stiut vreodata :)

    RăspundețiȘtergere